Top idee

Global Automotive heeft banden, heel veel banden. Toch is er nog één ding dat ontbreekt: een wereldrecord ?️ Onderdeel worden van het Record Builder team? Check onze openstaande vacatures!

Global Automotive gaat het wereldrecord banden stapelen verbreken en we geven jou een kijkje achter de schermen. In deze eerste video vertellen we meer over onze aanpak en laten we zien hoe we het juiste team hebben samengesteld om het record te kunnen verbreken.

Het juiste team samenstellen – ✅

Uitzoeken van de juiste band – ?

Record banden stapelen verbreken –?

Ben je klaar voor de volgende video met ons TOP Idee? Binnenkort zie je dat het stapelen nog best een grote uitdaging is…

Het team is samengesteld, tijd om op zoek te gaan naar de juiste band!

Want om het wereldrecord banden stapelen te kunnen verbreken, hebben we natuurlijk wel de juiste band nodig. Met ruim vijf miljoen banden in het assortiment is de keuze reuze.

In de video zien jullie dat het team al druk bezig is met oefenen. Het huidige record banden stapelen staat op 6.14 meter. Gaat het ons lukken om het wereldrecord te verbreken?

Het juiste team samenstellen – ✅

Uitzoeken van de juiste band – ✅

Record banden stapelen verbreken –?

Binnenkort meer…

De juiste banden om de stapel te maken zijn gevonden en onderweg naar de wereldrecord locatie! Nog een paar dagen en dan gaat het record plaatsvinden. Spannend! ?

Het is gelukt! Global Automotive heeft het Guinness World Records banden stapelen verbroken ?

Al het harde werk dat in de afgelopen weken achter de schermen is verzet heeft geresulteerd in het neerzetten van een TOPprestatie. Met collega’s van verschillende afdelingen is het gelukt om het oude wereldrecord van 6.14 meter te verbreken ?

Het verbreken van het record ging zeker niet zonder slag of stoot, maar bracht tegelijkertijd enorme spanning met zich mee. In deze derde en laatste video van het TOP idee laten we jullie zien hoe spannend het daadwerkelijk was. Ook is te zien hoe hoog de stapel banden uiteindelijk is geworden en lichten we de samenwerking tussen verschillende disciplines nogmaals uit.

We kijken met enorm veel trots terug op deze TOPprestatie. Veel kijkplezier!

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024