Sollicitatieprocedure

Heb je op onze website de uitdaging gevonden die bij jou past? Solliciteer dan direct! Na ontvangst van jouw sollicitatie krijg je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging en leggen we jouw sollicitatie voor aan de hiring manager (leidinggevende betreffende afdeling). Je krijgt dan bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Sollicitatiegesprek

Hebben we op basis van je CV een match dan zal je worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Vanuit de afdeling HRM ontvang je een e-mail met daarin alle informatie aangaande het sollicitatiegesprek, denk hierbij aan: Datum, tijdstip, locatie en gesprekspartner.

Assessment

Voor bepaalde functies kan een assessment onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit wordt gemeld in de vacaturetekst.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Hebben we een match? Dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek informeert een HRM adviseur of jouw toekomstige leidinggevende je over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Afronden sollicitatieprocedure

Wij streven ernaar om de gehele sollicitatieprocedure binnen vier weken af te ronden en jou een terugkoppeling te sturen.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Voor bepaalde functies kan een Verklaring Omtrent het gedrag (VOG) onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Tijdens de procedure informeren wij jou of dit bij de vacature waarop jij solliciteert van toepassing is. De HRM-Adviseur zal de VOG-aanvraag verzorgen waarna jij een mail ontvangt vanuit het ministerie van justitie en veiligheid welke je middels je DigiD kan ondertekenen.

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024