Van den Ban

Van den Ban Autobanden B.V. is een internationale autobanden distributeur. Ons assortiment autobanden bevat meer dan 35 bandenmerken tegen competitieve prijzen. Daarnaast ondersteunen wij bij logistieke vraagstukken, bieden we ICT support en geven we marketing ondersteuning. Wij zijn: Your Total Tyre Supplier!

Van den Ban Autobanden B.V. heeft zich in 50 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale autobanden distributeur. We bieden onze klanten een zeer breed assortiment aan in autobanden voor de personenwagen, bestelwagen, trailer/caravan, 4×4/SUV en truck. Uiteraard hebben wij niet alleen zomerbanden, maar ook winterbanden en all season banden op voorraad.

Van den Ban Autobanden is ooit begonnen als een familiebedrijf en dat zijn we nog steeds. Dat zie je terug in de betrouwbaarheid en de continuïteit van het bedrijf, maar ook in de inzet, vakbekwaamheid en loyaliteit van onze medewerkers. Zo hebben we meer dan 100 collega’s, die al 12 jaar of langer in dienst zijn. Dat is heel bijzonder en waardevol. Bovendien zijn de normen en waarden van oprichter Arie van den Ban nog altijd van kracht binnen het bedrijf!

Hellevoetsluis – Zuid-Holland
Bekijk vacatures Bekijk de website Linkedin
Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024