Annette van der Geest – Vissers

Ik zie mezelf als een verbinding tussen het bedrijf en al haar bezoekers’

Mijn naam is Annette van der Geest-Vissers . Als je bij Inter-Sprint Banden op Distriboulevard 25 in Moerdijk bezoekt, ben ik waarschijnlijk de 1e die je tegenkomt. Als receptioniste ontvang ik al ruim 3 jaar alle bezoekers.

Naast het ontvangen van gasten en monteurs , het verwijzen van chauffeurs naar de juiste los- en laadlocatie, de telefoon aannemen & doorschakelen, poorten openen en administratieve werkzaamheden, heb ik contact met bijna elke collega die komt en gaat.

Ik zie mezelf als een verbinding tussen het bedrijf en al haar bezoekers. De diversiteit in mijn werk, de verschillende mensen en de andere talen en gewoontes maken mijn werk zo leuk. Ik probeer iedereen op een prettige manier welkom te heten.

Annette van der Geest – Vissers

Receptioniste, Afdeling facilitaire diensten

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024