Davy Smolenaars

‘Iedereen binnen de organisatie probeert het maximale resultaat te behalen! Persoonlijk vind ik de laagdrempeligheid binnen de groep erg fijn, de deur staat letterlijk bij iedereen open’

Mijn naam is Davy Smolenaars en ik ben werkzaam als marketeer op de Marketing & Communicatie afdeling bij Global Automotive.

Geen dag is hetzelfde! En dat maakt deze functie nou zo leuk. Het ene moment ben ik bezig met het opstellen van een campagne voor één van onze banden merken, het andere moment werk ik aan organiseren van een evenement voor onze relaties.

Creativiteit en enthousiasme zijn één van de belangrijke aspecten van mijn functie. Een tof idee voor social media of een idee voor een nieuwe advertentie? Geen probleem, op onze afdeling is eigenlijk niets te gek. Het brede marketing & communicatie team bestaat uit  ervaren collega’s met onder andere DTP’ers, webdesigners en marketeers. Samen pakken we projecten op en werken deze verder uit. Het team werkt vanuit de 2 locaties; Hellevoetsluis en Moerdijk.

Iedereen binnen de organisatie probeert het maximale resultaat te behalen! Maar er is ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Persoonlijk vind ik de laagdrempeligheid binnen de groep erg fijn, de deur staat letterlijk bij iedereen open!

Davy Smolenaars

Marketeer, afdeling Marketing & Communicatie

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024