Frans van Lenten

De markt waarin wij opereren is constant in beweging, maar ons bedrijf is dat ook en zo blijven wij altijd “ahead of the curve”.

Mijn naam is Frans van Lenten, ik ben ruim 7 jaar in dienst binnen Global Automotive Investments Holding waar ikvoor het bedrijfslabel ‘Van Den Ban Autobanden’ als Junior Inkoper werkzaam ben.

7 jaar geleden ben ik na mijn logistieke stage bij VDB aan de slag gegaan als magazijn medewerker. 2 jaar later ben ik doorschoven naar het Truck tyre warehouse waar ik de binnenkomende retouren en claims behandelde. Na 9 maanden nam ik het heft in eigen handen en solliciteerde ik op de interne vacature ‘Inkoop Assistent’ op de afdeling Inkoop. In de jaren dat ik deze functie bekleedde, ben ik stap voor stap naar mijn huidige functie doorgegroeid.

Als junior inkoper ben ik verantwoordelijk voor een aantal bandenmerken binnen onze groep. Op onze locatie in Hellevoetsluis zorg ik voor een goede balans tussen voorraad en omloopsnelheid van de merken die onder mijn beheer vallen. Een uitdagende functie waarbij je altijd scherp moet blijven en ik soms helemaal in mijn taken op ga.

De organisatie heeft een platte structuur en je kan altijd bij het management binnenstappen als je vragen of opmerkingen hebt. Daarnaast is altijd ruimte voor een dolletje en niet te vergeten de vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar op de 3e verdieping! De markt waarin wij opereren is constant in beweging, maar ons bedrijf is dat ook en zo blijven wij altijd “ahead of the curve”.

Frans van Lenten

Junior Purchase, afdeling Inkoop

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024