Inter-Sprint

De bandenbranche is continue in beweging. Als je daarin een rol van betekenis wilt blijven spelen moet je niet alleen anticiperen op veranderingen in de markt maar ook bereid zijn om proactief je concepten en strategieën bij te sturen met behoud van de eigen bedrijfskernwaarden. Nieuwe wegen durven inslaan. Dat maakt het verschil.

Mede door onze visie en durf om actief te anticiperen is Inter-Sprint de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot Europa’s grootste distribiteur van auto- en truckbanden. Inter-Sprint biedt klanten de grootste eigen voorraad banden van Europa. Een uitgebalanceerde multi-merken strategie in combinatie met onze opgebouwde markt- en productkennis maakt van ons een professionele en betrouwbare leverancier. Onze meer dan indrukwekkende voorraad omvat uiteraard alle bekende A-merken. Daarnaast levert Inter-Sprint een aantal Europese ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’ geproduceerd door gerenommeerde bandenfabrikanten. Tevens is Inter-Sprint officieel distributeur van diverse toonaangevende bandenmerken. Een ongekende keuzemogelijkheid!

Onze klanten zijn onze partners. Samen zoeken naar de juiste marktstrategieën en assortimentssamenstellingen, gebaseerd op de gezamenlijke markt- en productkennis. Daarnaast biedt Inter-Sprint professionele ICT oplossingen en creatieve marketingondersteuning. Toegevoegde waarde leveren, daar gaat het om en dat doen we vol overtuiging voor iedere partner.

Inter-Sprint, dé bandenleverancier van Europa.

Moerdijk – Noord-Brabant
Bekijk vacatures Bekijk de website Linkedin
Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024