Amit Bhagwanie

Inter-Sprint is een warme organisatie waar iedereen klaar staat om je te helpen’

Ik ben Amit Bhagwanie, 34 jaar en ruim een half jaar werkzaam bij Inter-Sprint.  In mijn functie ‘Accountmanager Spaanstalig’ richt ik mij op onze klanten in Spanje, Portugal en Zuid-Amerika.

Ik onderhoud de contacten met de bestaande klanten maar werf ik ook nieuwe klanten en klantengroepen. Om onze merken zo goed mogelijk in de Spaanse markt te positioneren, heb ik contact met de afdeling Marketing over nieuwe promoties en campagnes. Op logistiek gebied bied ik graag een helpende hand aan de collega’s van de afdeling Planning omdat de vervoerders vaak alleen Spaans of Portugees praten.

De ruimte die ik krijg om mijzelf te ontwikkelen en te groeien maar ook de mogelijkheid om mijn eigen input te geven (waar naar geluisterd wordt) maken mijn werk erg leuk. Uiteraard vind ik het erg fijn dat ik mijn Spaans op niveau kan houden. Nu de reisbeperkingen langzaam worden opgeheven, kan ik weer reizen. Mijn volgende klantbezoek aan Spanje, Madrid is gepland! De betrokkenheid bij de Spaanstalige marketing zorgt voor een afwisseling die mijn functie nog leuker maakt. Daarnaast werk ik een leuk team! Inter-Sprint is een warme organisatie waar iedereen klaar staat om je te helpen.

Amit Bhagwanie

Accountmanager Sales, Afdeling Sales

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024