Arthur Jelsma

Onderdeel zijn van een winnend team, waarin iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft, maakt het elke dag weer bijzonder om voor de beste bandengrossier van Nederland te werken!’

Mijn naam is Arthur Jelsma en ik ben ruim 5 jaar werkzaam voor Banden Express als senior accountmanager. In deze functie heb ik onder andere kunnen bijdragen aan het uitbreiden van het netwerk naar een landelijk dekkend netwerk.

Naast de verantwoording voor de klanten van de Banden Express vestiging in Groningen, ondersteun ik een buitendienst collega’s in het westen en het zuiden van het land. Ik ondersteun hen met de Banden (Express) kennis én ruim 30 jaar ervaring in Automotive.

Het uitbouwen van het klantenbestand en het dagelijks tevreden houden van onze bestaande klanten geven mij veel voldoening. Ik ben altijd op zoek om de juiste oplossing te kunnen bieden  voor iedere ‘banden vraag’. Dat geeft mij veel voldoening, zeker als daarbij een maximaal beroep wordt gedaan op mijn eigen creativiteit.  Een mooi voorbeeld hiervan is dat ik in samenwerking met de afdeling inkoop én ons zusterbedrijf in Zweden, 4 spijkerbanden heb kunnen leveren voor een klant die deelneemt aan de Noordkaap Challenge.

Onderdeel zijn van een winnend team, waarin iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft, maakt het elke dag weer bijzonder om voor beste bandengrossier van Nederland te werken!

Arthur Jelsma

Sr. Key-Accountmanager, Banden Express BV

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024