Bryan Clavan

‘Het is voor mij belangrijk om veel te kunnen leren, mijzelf thuis te voelen én resultaat van mijn werk te zien’

Na het afronden van mijn studie ‘Ondernemerschap & Retailmanagement’ heb ik werkervaring opgedaan bij het bedrijf waar ik ben afgestudeerd. Daarna ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe werkomgeving. Het is voor mij belangrijk om veel te kunnen leren, mijzelf thuis te voelen én resultaat van mijn werk te zien. Ik durf voor 100% en met een enorm trots gevoel te zeggen dat ik deze aspecten bij Global gevonden heb! Januari ’21 ben ik begonnen als trainee bij Global Automotive Investments Holding, maar sinds kort ben ik werkzaam als Staff Member op de afdeling Business Development & Projects.

Momenteel ben ik als Business Analist betrokken bij de bouw van een nieuw systeem voor alle(internationale) bedrijfslabels binnen Global. Ik kan veel kennis opdoen van bestaande werk- en denkwijzen om deze processen binnen het nieuwe systeem te verbeteren en te optimaliseren. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en vrijheid en word op een bijzonder prettige en sociale manier begeleid.

De meeste energie krijg ik van mijn collega’s en hun denk- en handelswijze. Iedereen werkt écht elke dag enorm gemotiveerd aan het verbeteren van werkwijzen en helpt elkaar waar nodig. Er wordt geen onderscheid gemaakt of iemand al 40 jaar actief is binnen het bedrijf of net komt kijken. Dat geeft mij energie en een trots gevoel om werkzaam te mogen zijn bij Global!

Bryan Clavan,Trainee, Afdeling business analytics

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024