Chrissy Potkamp

‘Iedere dag kent nieuwe uitdagingen, dat betekent ook weleens het onmogelijke mogelijk maken!’

Hallo, ik ben Chrissy Potkamp, 29 jaar en ik werk nu zes jaar binnen Global. Na mijn afstuderen aan de opleiding ‘Facility Management’ in Heerlen, ben ik meteen begonnen als medewerkster Facilitair bij Van den Ban Autobanden. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar teamleider Facilitair.

De afdeling Facilitair is een dynamische en ondersteunende afdeling voor de gehele groep. We werken voor alle interne klanten (mijn collega’s). Samen met andere ondersteunende afdelingen zorgen wij ervoor dat het primaire proces van de organisatie door kan gaan. De werkzaamheden zijn heel divers. Je kunt hierbij denken aan het bestellen van pennen en papier tot en met het zorgdragen voor het vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. Ook de verzekeringen en alle opstal- en inventaris schades behoren tot onze werkzaamheden.

Binnen een nieuw, maar leuk team proberen wij iedere dag tegemoet te komen in de wensen van onze klanten. Dat betekent ook weleens het onmogelijke mogelijk maken. Iedere dag kent nieuwe uitdagingen en dat maakt voor mij mijn werk heel erg leuk!

Chrissy Potkamp,

Teamleider facilitair, Afdeling facilitaire diensten

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024