Coby van den Berg

Verre doelen bereiken we beter samen’ is een werkwijze die mij enorm aanspreekt”

Mijn naam is Coby van den Berg en ik ben werkzaam binnen de organisatie als Facilitair Manager. Het doel van de afdeling Facilitair is het verkrijgen en behouden van inzicht, overzicht en efficiënt beheer met betrekking tot alle bedrijfsgebouwen, installaties, facilitaire diensten, brandveiligheid, RI&E en onderhoudsovereenkomsten. Daarnaast werken we aan een goede kostenbeheersing, waar het gaat over onderhoud, inspecties en inkoop van materialen.

Geen werkdag is hetzelfde en mijn werkzaamheden zijn zeer dynamisch en afwisselend. Het ene moment heb ik een werkoverleg met het facilitaire team over de lopende zaken en het andere moment ben ik in gesprek met de gemeente over de aankoop van bouwkavels of met de verzekeringsmakelaar over onze verzekeringsportefeuille.

De projecten waarmee ik mij o.a. bezig houd variëren van de nieuwe sprinklerinstallaties in onze bedrijfshallen, het ontwikkelen van een bouwkavel of de voorbereiding en uitvoering van verbouwingen.

Ik houd van werken met mensen, uitdagingen en avontuur en in mijn rol als Facilitair Manager heb ik nog niet één saaie werkdag ervaren. Dynamiek en improvisatie is dagelijks onderdeel van mijn werk. Ik ben veel in contact met collega’s van onze vestigingen in het binnenland en buitenland, met onderhoudsbedrijven en overheden. Eigenlijk heb ik de leukste baan binnen de organisatie.

Binnen Global krijg ik het vertrouwen en de ruimte om mijzelf, maar ook het facilitaire team, te ontwikkelen waardoor we expertise kunnen opbouwen om onze verre doelen samen te bereiken.

Coby van den Berg,

Facilitair Manager, Afdeling facilitaire diensten

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024