Esmée van der Asdonk

‘De sfeer op de werkvloer bij Inter-Sprint is informeel, de collega’s zijn behulpzaam en betrokken en er is altijd tijd voor een grapje’

Mijn naam is Esmée van der Asdonk en sinds januari 2020 ben ik in dienst bij Inter-Sprint. Ik werk op de afdeling Express Support als customer service employee. 

Dagelijks worden er velen banden per pakketdienst naar de klant verstuurd. Als er problemen zijn met een pakket, zijn wij het eerste aanspreekpunt. Het gebeuren dat banden tijden het verzenden zijn kwijt geraakt. Mijn collega’s en ik nemen in zo’n geval contact op met de pakketdienst om het pakket zo snel mogelijk boven water te halen en alsnog bij de klant te laten bezorgen. 

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het afhandelen van claims, retour laten halen van banden (en de afhandeling ervan), corrigeren van facturen en het telefonisch en per email beantwoorden van vragen van klanten. Ieder probleem is anders en vraagt om een andere oplossing. Dit maakt mijn functie erg afwisselend, iedere dag is anders. Omdat onze afdeling contact de klant heeft als er problemen zijn, voeren we ook wel eens lastige gesprekken. Onlangs hebben we een cursus gevolgd waarin we o.a. hebben geleerd hoe we deze gesprekken kunnen voeren. Ook is er de mogelijkheid om online cursussen te volgen waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

De sfeer op de werkvloer bij Inter-Sprint is informeel, de collega’s zijn erg behulpzaam en betrokken en er is altijd wel tijd voor een grapje. We hebben een gezellig hardwerkend team, wat er voor zorgt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. 

Esmée van der Asdonk,

Customer service employee, afdeling Express Support

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024