Francien Wijnings

‘Het feit dat de organisatie je support in je ontwikkeling en vertrouwen in je toont, motiveert mij om er 100% voor te gaan’

Mijn naam is Francien Wijnings, 48 jaar jong en sinds september 1993 werk ik bij Inter-Sprint Banden BV op de financiële administratie. Ik ben begonnen de oude locatie in Heinenoord en ben meeverhuisd naar Moerdijk waar ik nog steeds met veel plezier werk.

Toen ik bij Inter-Sprint begon, was het bedrijf een stuk kleiner had ik een breed takenpakket. Ik heb veel verschillende facetten binnen het bedrijf mogen ervaren en heb ik veel kennis op kunnen doen. De organisatie werd groter, panden werden bijgebouwd en een aantal van mijn taken zijn overgedragen aan andere afdelingen. Op dit moment bestaat mijn werk vooral uit de crediteurenadministratie voor Inter-Sprint, Inter-Tyre, WheelTyre. Maar ook de verkoopbonussen en de commissie uitkeringen aan de Inter-Sprint agenten in het buitenland vallen onder mijn verantwoording.

Bij Inter-Sprint krijgen medewerkers de ruimte om zelf initiatief te nemen en mee te denken aan projecten. Dat maakt het werk extra leuk. De heersende “no nonsens” mentaliteit op de werkvloer is voor mij heel belangrijk. Problemen pakken we als collega’s samen op. Deze mentaliteit vind je terug in alle lagen binnen de organisatie, van magazijnpersoneel tot de directie.

Medewerkers krijgen de ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen door bijvoorbeeld het volgen van online cursussen. Ook de mogelijkheid voor klassikale opleidingen om extra kennis op je vakgebied op te doen. Zo heb ik de opleiding ‘Praktijk Diploma Boekhouding’ mogen afronden en start ik binnenkort met een MBA opleiding. Het feit dat de organisatie mij hierin support en vertrouwen in mij toont, motiveert mij om er voor 100 % voor te gaan.

Kortom, ik ben stiekem heel trots op onze organisatie.

Francien Wijnings,

Team Member Accounts Payable, Afdeling Finance & Control

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024