Jeroen van den Broek

‘Door de ruimte die ik krijg om mijzelf te ontwikkelen, vergaar ik kennis die ik direct kan toepassen’

Mijn naam is Jeroen van den Broek, ik ben 5 jaar werkzaam bij de Inter-Sprint als Digital Designer op de afdeling Marketing & Communicatie.

Als Digital Designer richt ik mij vooral op online projecten voor diverse bedrijfslabels binnen Global. Zo kan het zijn dat ik de ene dag voor het bedrijfslabel Inter-Sprint werk en de andere dag voor een ander bedrijfslabel binnen de groep. Mijn werkzaamheden variëren van het maken van websites (bijvoorbeeld deze vacaturesite), het optimaliseren van onze B2C webshops of het uitwerken van een online marketing plan. Dat maakt mijn werk heel divers en vol afwisseling.

Inter-Sprint geeft mij de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe kennis te vergaren. Kennis die ik direct kan toepassing binnen de diverse projecten. Ik vind het prettig dat ik hierdoor kan blijven experimenteren en vernieuwen binnen mijn vakgebied.

Een fijne toevoeging aan mijn werk is de informele sfeer binnen de platte organisatie. Er is veel contact met alle lagen binnen de organisatie, ook is er tijd voor een praatje of een dolletje. Zeker bij ons op de afdeling heerst er een prettige informele werksfeer met jonge professionals die wel van een grapje houden!

Jeroen van den Broek,

Digital Designer, Afdeling Marketing & Communicatie

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024