Jesper Simons

 ‘Bij Global Automotive Investments Holding vind je kansen in overvloed’

Sinds december ’20 ben ik actief voor Global Automotive Investments Holding. Na het afronden van mijn studie ‘International Business & Management’ was ik op zoek naar een baan waarbij ik enerzijds mijn kennis in praktijk kon brengen maar waar ik ook kon werken aan verdieping van deze kennis. Oorspronkelijk ben ik begonnen als trainee, maar sinds kort ben ik werkzaam als staff member op de afdeling business development & projects.

In de eerste maanden van mijn traineeship werd ik nauw betrokken bij een bedrijfsovername; op zowel operationeel als tactische niveau kreeg ik verschillende werkzaamheden toegewezen. Het is gaaf om te zien dat dit soort kansen binnen Global met lef en een no-nonsense mentaliteit worden opgepakt.

Momenteel werk ik aan een nieuw project, de bouw van een nieuw ERP-systeem voor álle bedrijfslabels binnen de groep. In deze rol probeer ik de wensen van de afdelingen te vertalen naar de mogelijkheden van het ontwikkelteam. Het is voor mij een mooie kans om te mogen meedenken/ontwikkelen aan de toekomst van Global. Doordat ik in korte tijd veel afdelingen van dichtbij mag bekijken, word ik iedere dag een stukje wijzer. Het product ‘banden’ is erg stabiel. De vorm/samenstelling van een band verandert immers hoogstzelden maar de markt is dynamisch en we kunnen vol trots verkondigen dat we één van Europa’s grootste banden distributeurs zijn.

Bij Global wordt er met hart en ziel gewerkt – dit vind je terug in het familiale karakter van de organisatie. Collegialiteit staat hoog op de agenda; we houden elkaar scherp en werken op basis van waardering en vertrouwen. Ook na werktijd is het gezellig en worden er met enige regelmaat activiteiten georganiseerd. Bij Global Automotive Investments Holding tref je kansen in overvloed!

Jesper Simons,

Trainee, Afdeling business analytics

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024