Sander Zonneveld

‘Je krijgt binnen Global alle ruimte om jezelf te ontwikkelen’

In 2012 was ik oriënterende op de arbeidsmarkt naar een rol als Junior Payroll Professional. Met een boekhoudkundige achtergrond en enige ervaring binnen Finance zocht ik verbreding in mijn ontwikkeling én was ik op zoek naar een functie met meer persoonlijk contact. Deze rol vond ik bij Inter-Sprint Banden BV als Junior Payroll Specialist. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verwerken van de salarisadministraties van de diverse bedrijfslabels binnen onze groep en ik hield mij bezig met operationele HR activiteiten. De afdeling HRM & Payroll was nog één compact team bestaande uit 2 team members en een Manager HR.

Door de snel opvolgende ontwikkelingen en groei van de organisatie is de afdeling HRM & Payroll in korte tijd veranderd en geprofessionaliseerd. De afdeling HRM & Payroll bestaat nu uit 10 collega’s. We werken verdeeld over de locaties Hellevoetsluis en Moerdijk. Ons is team verantwoordelijk voor de HR en Payroll activiteiten voor 17 (internationale) bedrijfslabels van Global Automotive Investments Holding BV wat neerkomt op ongeveer 1200 man/ vrouw personeel.

Wat het werken binnen Global Automotive Investments Holding zo leuk maakt is dat de organisatie streeft naar ontwikkeling, professionalisering en groei. Om hier als medewerker aan bij te dragen krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor groeit en professionaliseert niet alleen de organisatie maar ook jijzelf.

In de afgelopen jaren heb ik door vertrouwen vanuit de organisatie en het volgen van diverse trainingen en opleidingen door mogen groeien tot mijn huidige rol als teamleader HRM & Payroll van de locatie Moerdijk. In mijn rol als teamleader ben ik samen met het team verantwoordelijk voor alle voorkomende HR & Payroll activiteiten en ben ik betrokken bij en coördineer ik diverse HR en ontwikkel trajecten.

Sander Zonneveld,

Teamleader HRM & Payroll, Afdeling HRM & Payroll

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024