Saskia Sturrus-Kreukniet

‘Door de open communicatie weet je waar je aan toe bent’

Mijn naam is Saskia Sturrus-Kreukniet, ik werk bijna 2 jaar als Accountmanager voor de Belgische en Luxemburgse markt. De afgelopen jaren heb ik een goede relatie met onze klanten opgebouwd waardoor ons aandeel in de totale bandenmarkt nog steeds groeit.

Het dagelijkse contact met de klanten zorgt er voor dat er geen dag hetzelfde is. Mijn werkzaamheden variëren van het ondersteunen bij het plaatsen van de voorraad, adviseren over het merkensegment en orders aannemen en verwerken. Maar ook het oplossen van uitdagingen die de klanten ervaren bij leveringen en het bezoeken van klanten horen tot takenpakket. Toen ik bij Inter-Sprint kwam werken was de bandenwereld helemaal nieuw voor mij. Mijn collega’s zijn heel behulpzaam geweest en hebben hun kennis met mij gedeeld. Ik heb mij goed weten te ontwikkelen en sta inmiddels mijn mannetje ?.

Op mijn afdeling heerst een informele sfeer met de Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’. Door de open communicatie weet ik altijd waar ik aan toe ben én wat er van mij verwacht wordt. Ik krijg alle vrijheid om dingen aan te pakken en opbouwende kritiek als dat nodig is maar bovenal krijg ik veel waardering. Wat wil je nog meer?

Saskia Sturrus-Kreukniet,

Accountmanager Sales, Afdeling Sales

Global Automotive Investments Holding - All rights reserved Ⓒ 2024